Bijverdienen anno 2018Bijverdienste thuiswerk gezocht?

Op deze pagina kom je te weten welke bijverdienste ik tot het meest succesvolle thuiswerk van het jaar 2015/2016/2017 en wederom ook weer in 2018 en 2019 heb gekozen.

Bijverdienen met dit thuiswerk is voor iedereen mogelijk van jong tot oud en met of zonder diploma of ervaring.

Uit de statistieken is gebleken dat wekelijks tientallen mensen beginnen met deze bijverdienste thuiswerk.

Van studenten tot huisvrouwen, gepensioneerden en ondernemers.

Puur en simpel omdat het gewoon een effectieve bijverdienste is, je eigen baas bent, je eigen werktijden bepaald, en nog veel en veel meer voordelen.

Iedereen kan hiermee bijverdienen vanuit huis, wie je ook bent.

Daarom door mij wederom verkozen tot de beste bijverdienste 2019.

Wil jij weten hoe je anno 2020 flink kunt bijverdienen?

Bijverdienste thuiswerk 2015

In 2015 ben ik begonnen met affiliate marketing. Destijds heb ik de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard eenmalig aangeschaft en sinds die tijd ben ik al actief bezig met affiliate marketing.

Je kunt het ook wel bloggen voor geld noemen. In feite doe ik nu niks anders nu ik dit artikel schrijf.

Wanneer je eenmaal je affiliate site hebt opgezet dan hoef je alleen nog maar te bloggen.

Het is een kwestie van goede teksten schrijven en deze met regelmaat plaatsen op je site. De beste manier is om berichten van minimaal 1000 woorden te schrijven en dit 1 a 2 keer per week.

Thuis bijverdienen 2016

In 2016 begon ik met een tweede affiliate website omdat ik inmiddels met de eerste website mijn eerste commissies had ontvangen.

Als je wilt beginnen met affiliate marketing is het aan te raden om dit eerst met 1 website te doen. Veel mensen maken de fout en denken snel geld te kunnen verdienen als ze gelijk met 3 of 4 websites beginnen. Zo werkt het niet omdat je in het begin echt de focus moet leggen op je eerste site.

Eerst moet je je ontwikkelen en zorgen dat je de eerste commissie ontvangt, dan weet je dat het werkt en je geld kunt verdienen met je website. Dan kun je vervolgens gaan opschalen en met meerdere websites beginnen.

In 2016 heb ik mij  flink ontwikkeld mede door de komst van het Internet Succes Gids forum. Als toevoeging op de Affiliate Marketing Revolutie is dit forum opgericht door Jacko Meijaard.

Thuis geld verdienen 2017

Als je eenmaal de Affiliate Marketing Revolutie hebt aangeschaft dan heb je levenslang toegang. Ik wil hiermee zeggen dat je altijd toegang krijgt tot nieuwe ontwikkelingen en updates.

Zo is er in 2017 een grote update geweest in de videotraining. Je kunt nagaan dat er op internet veel dingen veranderen door de tijd en hier moest de training ook op aangepast worden.

Van de 2.0 kwam in 2017 jaar de Affiliate Marketing Revolutie 3.0 videotraining. Een waardevolle update van de training. Ondanks dat ik de training 1.0 al in 2015 had gekocht kreeg ik volledig toegang.

De update was zo waardevol omdat er geweldige vernieuwingen inzaten. Zo kun je tegenwoordig met nagenoeg een kant en klare website beginnen. De training bevat meer modules en is duidelijker en overzichtelijker geworden.

Bijverdienen forum 2018

Zoals je al las is het Internet Succes Gids forum in 2016 online gekomen. Nu inmiddels in 2018 zijn er al meer dan 5000 leden actief en was het tijd voor een feestje! Update 2019: 6700 leden!

Bijverdienste thuiswerk 2018

Vanaf 2016 tot en vandaag de dag zijn er duizenden mensen bij gekomen op dit online geld verdienen forum.

Het is ongelofelijk hoeveel informatie je momenteel aantreft op dit forum. Alles wat met geld verdienen op internet te maken heeft komt aan de orde.

Hierdoor kun je jezelf ook steeds meer ontwikkelen en dit blijven doen. Via het forum heb je ook direct toegang tot de videotrainingen.

Beste bijverdienste thuiswerk

Persoonlijk vind ik affiliate de beste manier om thuis geld te verdienen. Er zijn natuurlijk genoeg andere bijverdiensten of thuiswerk vacatures, maar zo succesvol als affiliate marketing heb ik ze nog nooit gezien.

Met affiliate marketing bouw je aan je eigen inkomen. Het is niet zo dat je binnen een dag geld gaat verdienen, zo werkt het zeker niet.

Affiliate marketing bestaat uit 4 fases wat betekent dat je echt aan het werk moet om je eerste commissie te verdienen.

Ontdek hier alle fases stap voor stap.

Mijn mening is als je deze 4 fases goed begrijpt en hier serieus mee bezig gaat, je ook succesvol geld kunt verdienen met affiliate marketing.

In het begin kost het je even wat werk en dan is het alleen maar bloggen, bloggen en bloggen.

Daarom vind ik wederom affiliate marketing het beste thuiswerk in 2018 en 2019!

Bijverdienste thuiswerk anno 2019/2020

Als je nu echt wel eens serieus een online inkomen wilt opbouwen in de toekomst adviseer ik je om met affiliate marketing te beginnen.

Je hebt de regie volledig zelf in de handen en kunt zelf bepalen wanneer en hoeveel je werkt.

Ook wil ik je aanraden om eens een kijkje op het Internet Succes Gids forum te nemen. Je kunt hier op alle hulp rekenen en zal verbaast zijn van wat er zich hier afspeelt.

Ik ben dan ook van mening dat ik affiliate marketing wederom als beste thuiswerk kies in 2019 en verder!

Ultieme gids voor beginners!

Heb je interesse gekregen in deze bijverdienste thuiswerk en wil je beginnen met affiliate marketing?

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Via de knop hieronder krijg je toegang tot een complete gids voor beginners.

Deze affiliate gids is inmiddels wel duizenden keren gelezen door mensen die op zoek zijn naar een bijverdienste.

Vervolgens besluiten ze om de videotraining te gaan volgen en een winstgevende website te maken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.