Het Roer Omgooien? Zo Word Je 365 Dagen Succesvol, Jaar In Jaar Uit!

Het Roer OmgooienWil je het roer omgooien en iets voor jezelf beginnen (vanuit huis)?

Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je jouw leven drastisch omgooien?

Als je echt verandering in je leven wilt dan ben je hier op de juiste plek.

Je vind hier namelijk 7 tips die je nét dat steuntje in de rug geven wat je nodig hebt.

Het roer omgooien is niet zo moeilijk als je misschien denkt, je moet alleen net even weten hoe je dit het beste kunt aanpakken.

En daarbij ga ik je helpen!

#1: Wie ben je?

De eerste stap is om te bepalen wie je bent. Ben je namelijk wel wie je wilt zijn?

Je kunt je voor de buitenwereld wel groot voordoen en het perfecte plaatje uitstralen, maar ben je wel écht gelukkig?

Uit mijn eigen ervaring weet ik heel goed hoe moeilijk het kan zijn om het roer om te gooien. Wat denken mensen wel niet van je als je ineens je leven wilt veranderen?

Je familie en vrienden verklaren je voor gek als je zomaar alles opgeeft om bijvoorbeeld iets voor jezelf vanuit huis te beginnen.

Waar kies je dan voor? Wil je gelukkig en trots op jezelf kunnen zijn of wil je het perfecte plaatje uitstralen terwijl je ondertussen erg ongelukkig bent.

Kijk eens goed naar jezelf, ben je wel de persoon die je écht wilt zijn?

#2: Wat wil je?

Je leven omgooien

Als je verandering in je leven wilt is het verstandig om eerst goed na te denken wat je precies wilt.

Wil je bijvoorbeeld een eigen bedrijf starten vanuit huis of een cursus volgen om geld te verdienen op het internet

Zo zijn er wel duizenden manieren om het roer om te gooien en voor iedereen is dit weer anders.

Bepaal dus goed voor jezelf wat je écht wilt!

Wat bij mij altijd goed werkt is om te gaan wandelen. 1 keer per week maak ik een wandeling van ruim 3 uur. In deze 3 uur ontdek ik allemaal nieuwe inzichten en daarnaast geeft het veel rust in mijn hoofd.

Kortom, neem rustig en goed de tijd om te bepalen hoe je jouw leven wilt omgooien en wat je precies wilt.

#3: Geloof in jezelf

Veel mensen durven hun leven niet om te gooien omdat ze bang zijn dat hun dromen toch niet uitkomen. Wanneer je in jezelf gelooft en jezelf doelen gaat stellen, dan ga je ook eerder succesvol worden.

Helaas stellen veel mensen de verkeerde vragen:

 • Wat als het niet lukt?
 • Is het wel de moeite waard?
 • Loop ik geen risico?
 • Hoe weet ik zeker dat ik niet ga falen?
 • Wat gaan anderen wel niet van me denken?

De fout die de meeste mensen maken is dat ze zich laten leiden door gevoel in plaats van een doel. Ze verzinnen excuses en uitvluchten om maar niet van baan te wisselen of een bedrijf aan huis te beginnen.

En wat als je toch zou falen of dat het niet lukt? Je hebt het dan in ieder geval geprobeerd en kunt trots op jezelf zijn. Daarnaast voorkom je dat je later spijt krijgt dat je het niet hebt geprobeerd.

Ook kun je meestal altijd nog weer terug naar je oude baan of leven.

#4: Wees streng voor jezelf

Als je je dromen wilt waarmaken moet je streng voor jezelf zijn. Ik weet dat het lang niet altijd even makkelijk zal zijn maar je moet echt dingen gaan opgeven of verminderen.

Op bepaalde momenten zul je NEE moeten durven zeggen tegen je familie of vrienden. Stel dat je een bedrijf aan huis wilt beginnen dan kost je dit tijd, geld en energie om dit op te zetten.

Wanneer je dus veel geld uitgeeft en vaak op stap gaat moet je streng zijn voor jezelf en dit gaan verminderen. Zo bespaar je geld en kun je die “vrije” tijd in je eigen business steken.

Ik weet dat het ontzettend lastig kan zijn om nee te moeten zeggen. En als je dit dan ook niet kunt gaat het je vast en zeker niet lukken om je leven te veranderen.

Je moet in jezelf geloven en streng zijn voor jezelf om je doelen te gaan behalen.

Je leven drastisch omgooien

#5: Maak een financieel plan

Om het roer om te gooien hoef je niet altijd een financieel plan te maken maar in sommige gevallen is het wel aan te raden.

Wanneer je jouw leven wilt veranderen door van baan te wisselen is het van belang of je wel hetzelfde inkomen hebt en of je alle vaste lasten etc wel kunt betalen.

Het is daarom verstandig de vraag te stellen “wat het je gaat kosten om je doel te bereiken en je leven te veranderen”.

Vragen die een rol kunnen spelen bij het maken van een financieel plan:

 • Wat ben je kwijt aan investeringen?
 • Wat komt er binnen en wat gaat er uit?
 • Waar kun je op besparen?
 • Welke verplichtingen heb je?

#6: Ontdek de juiste mensen

Hoe gooi ik het roer om

Voordat je het roer om wilt gooien is het verstandig om de juiste mensen bij je plan te betrekken. Begin niet zomaar aan je plan maar betrek je omgeving hierbij.

Je komt er dan snel genoeg achter wie de juiste mensen zijn die achter je staan. Verklaren ze je voor gek dan weet je hoe deze mensen over je denken en is het misschien wel tijd om afscheid van ze te nemen, hoe moeilijk dit ook is.

Als jij je leven wilt veranderen en je word alleen maar tegen gewerkt door anderen dan kom je geen stap verder. Het is juist belangrijk om de mensen te vinden die achter je staan en je motiveren.

Het roer omgooien kan heel wat met zich meebrengen en je komt er snel genoeg achter aan wie je wel of niet wat hebt.

Soms kan afscheid nemen wel lastig en vervelend zijn, maar als jij er gelukkiger en succesvoller van word, wil je dan niet het roer omgooien?

Of blijf je liever die persoon die je eigenlijk niet wilt zijn?

#7: Tijd is geen excuus

Het roer omgooien kost nu eenmaal tijd en dit is vaak ook een excuus van mensen. Ze hebben geen tijd voor verandering en willen het liefst van de 1 op andere dag hun hele leven veranderen. Zo werkt het niet!

Tijd is er genoeg mits je hier maar zorgvuldig mee omgaat. In plaats van 3 uur per dag tv kijken kun je ook aan je bedrijf aan huis werken, je internet business of wat je ook wilt.

Ook het voorbeeld wat ik eerder al noemde is van toepassing. Stel dat je ieder weekend uit eten gaat of op stap gaat. Zeg eens een keer NEE en ga met je plan bezig. Tijd is geen excuus als je maar in jezelf gelooft en verstandig met je tijd omgaat.

Het roer omgooien (Mijn verhaal)

Enkele jaren geleden heb ik mijn leven totaal veranderd. Ik besefte dat ik niet de persoon was die ik wou zijn en deed me veel groter voor dan dat ik was. De buitenwereld kende mij als enthousiast, vrolijk en altijd stond ik voor iedereen klaar.

Wat niemand wist in mijn omgeving is dat ik helemaal geen plezier in het leven had en maar een beetje van dag tot dag leefde. Hier moest en zou ik verandering in brengen en hier had ik alles voor over.

Ik leefde met veel stress en dit moest eens afgelopen zijn. Destijds had ik onder andere een gokverslaving waar ook niemand van af wist.

Voor de buitenwereld was alles okay, maar van binnen was ik kapot en doodmoe. Ik deed mij anders voor dan wie ik eigenlijk wilde zijn en gelukkig ben ik hier op tijd achter gekomen.

Hoe je leven drastisch veranderen?

Wat zou ik willen om mijn leven te veranderen? Deze 3 punten zijn voor mij de belangrijkste redenen geweest om mijn leven drastisch te veranderen.

 • Meer financieële vrijheid.
 • Niet meer voor een baas willen werken.
 • Werken waar en wanneer je maar wilt.

Goed ik wist wie ik wilde zijn, en wat ik zou willen om mijn leven te veranderen. Zodoende ben ik me gaan verdiepen in het verdienmodel affiliate marketing.

Hoe gooi je je leven om

Dankzij deze online cursus kan ik nu vanuit huis werken, mijn eigen tijden indelen, ben ik eigen baas en verdien ik meer dan ooit.

365 dagen succesvol

De cursus affiliate marketing heeft mijn leven voorgoed veranderd. Zonder deze cursus zou ik wellicht nog steeds voor een baas werken op vaste tijden en tegen een minimaal inkomen.

Zoals ik al aangaf was zo′n leven niks voor mij, ik deed het maar omdat het moest en me groot te houden voor anderen.

Tot de dag dat ik voor mezelf opkwam en besloot de cursus te volgen. Ik heb enorm veel commentaar gekregen dat ik zomaar een onbekende weg insloeg met alle risico′s vandien.

Toch zette ik door en ik ging steeds meer in mezelf geloven. Een groot voordeel was dat ik de juiste mensen leerde kennen op dit forum die ook allemaal met affiliate marketing bezig zijn.

Zo heb ik afscheid genomen van bepaalde negateve mensen in mijn omgeving, en hier weer nieuwe contacten voor terug gekregen. Contacten waar je veel meer aan hebt, omdat deze mensen achter je staan en je begrijpen.

Ik heb geen minuut spijt gehad van mijn beslissing om mijn leven om te gooien. Sterker nog het is 1 van de beste beslissingen in mijn leven geweest, en ik zou nu niet meer anders willen.

NU het roer omgooien!

Met affiliate marketing kun je 365 dagen succesvol geld verdienen op het internet, jaar in jaar uit.

Natuurlijk gaat dit niet in enkele dagen en je moet het echt willen en in jezelf geloven.

Wil jij net als ik het roer omgooien en je leven drastisch veranderen?

Bekijk dan deze online cursus affiliate marketing is en ga de uitdaging aan!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.