Hoeveel Verdient Affiliate Marketing? Laat Je Blij Verrassen! (Loonstroken 6K per maand)

Hoeveel kun je verdienen met affiliate marketingHoeveel verdient affiliate marketing?
Hoeveel zou je graag willen verdienen? Je hebt het zelf in de hand…6K misschien?
Ik weet bijna zeker dat je een manier zoekt om (extra) geld te verdienen en nu ben je benieuwd hoeveel je kunt verdienen met affiliate marketing. Zelf heb ik helaas ook een periode met minimaal geld moeten leven, maar gelukkig heb ik mijn leven enorm positief kunnen veranderen. Verdrietig en boos was ik omdat het me keer op keer niet lukte om geld te verdienen vanuit huis. De dag dat ik begon met affiliate marketing heeft mijn leven drastisch veranderd, en nu ben ik gelukkiger dan ooit. Zodra je dit artikel hebt doorgelezen heb je een goed beeld wat je kunt verdienen met affiliate marketing. Een belangrijk voordeel is dat je mijn échte affiliate verdiensten ziet vanaf 2015 tot heden 2018/2019.
Hoevaak heb je in het verleden niet gewenst om veel geld te verdienen?

Hoeveel verdient affiliate marketing?

In tegenstelling tot ander thuiswerk vind ik affiliate marketing één van de best betaalde banen vanuit huis. Omdat je affiliate website 24 uur per dag online is, kun je ook 24 uur per dag geld verdienen en dat 7 dagen per week, 365 dagen per jaar! Een ander belangrijk voordeel van affiliate marketing is dat je het overal kunt toepassen, wereldwijd. Je hoeft alleen maar een pc en internetverbinding te hebben. In feite kun je dus werken waar en wanneer je maar wilt.
Affiliate marketing zal je beter tevreden stellen dan “minimaal” kunnen leven!

Thuis geld verdienen met affiliate marketing

Beeld je eens in dat je straks veel meer geld zou kunnen hebben en kunnen uitgeven aan leuke dingen. Thuis geld verdienen met affiliate marketing is niet moeilijk, maar je moet het echt willen en niet bang zijn om te falen. Er zijn goenoeg mensen die het na een weekje geprobeerd te hebben al opgeven, doodzonde! Geld verdienen met affiliate marketing bestaat namelijk uit opschalen en uitbreiden. Je begint met een eerste affiliate website om hier geld mee te verdienen. Wanneer je deze eerste affiliate commissie hebt verdient, weet je dat affiliate marketing écht werkt en raak je super gemotiveerd. Vervolgens verdien je een tweede en derde… 10e affiliate commissie en wat denk je dan?
Ik ben super enthousiast over affiliate marketing en ik ga een tweede en derde affiliate website maken.
Dat betekent dus ook dat je iedere keer je inkomen kunt opschalen door te gaan uitbreiden met je websites. Nu kun je denken ik begin gewoon met 3 websites tegelijk, maar dit raad ik je af. Als je wilt beginnen met affiliate marketing is het eerst heel belangrijk om de juiste technieken en strategieën te leren. Mijn advies is om met een tweede website pas te beginnen als je met je eerste website al enkele affiliate commissies hebt verdient.

Affiliate commissies/vergoedingen

Affiliate commissies zijn er in verschillende varianten. Zo kun je een:
  • Vast bedrag per product verdienen.
  • Percentage per aankoop (totaalprijs) verdienen.
  • Maandelijks een vast bedrag aan abonnementen ontvangen. (de Béste)

Vast bedrag per product verdienen

Mijn voorkeur gaat uit na “vaste” affiliate commissies die ik van te voren al weet. Ik weet dan namelijk precies hoeveel commissie ik verdien als ik dat product succesvol promoot. (via mijn affiliatesite) Hier geef ik je 2 voorbeelden van vaste commissies. Affiliate marketing commissie Zoals je kunt zien promoot ik dus meerdere programma′s waar ik per inschrijving een vast bedrag voor ontvang. Nu zijn deze vaste commisies niet zo hoog per stuk, maar je hebt ook weer andere producten en diensten die je kunt promoten. Neem hier het 2e voorbeeld. Hier promoot ik een digitaal product met een vaste commissie. Affiliate marketing commissies hoeveel Via 1 van mijn affiliate websites stuur ik de bezoekers naar de website van Freds bouwtekeningen. Als je even deze website bezoekt zie je dat er een bouwtekeningen pakket word aangeboden voor €47,-. Ik weet “van te voren” als er een verkoop plaats vind dat ik €27 euro vaste commissie krijg zoals je kunt zien in de afbeelding. Omdat ik razend enthousiast ben over affiliate marketing laat ik je nog een 3e voorbeeld zien van een vaste commissie. Deze commissie lijkt misschien superlaag, maar niks is minder waard.
Kleine affiliate commissies kunnen ook veel geld in het laatje brengen!
Affiliate marketing salaris Zoals je ziet zijn dit slechts 9 commissies in twee en half uur tijd, maar tel dit de hele dag eens zo door, en de hele week en maand. En de commissies die je eerder al zag.

Percentage per aankoop (totaalprijs) verdienen

Mijn persoonlijke voorkeur gaat dus uit naar vaste commissies maar ik zal je over dit model ook meer info geven aan de hand van enkele voorbeelden. Stel dat jij met je affiliate website vakanties gaat promoten dan kun je een X percentage commissie ontvangen van een geboekte reis bijvoorbeeld. Of je gaat een online dierenwinkel promoten en bij iedere bestelling ontvang jij een X percentage commissie. Zo zijn er duizenden mogelijkheden om te gaan promoten op percentage/variabele commissie. Mijn voorkeur gaat voornamelijk uit naar digitale producten en diensten omdat je hier veel hogere commissies voor ontvangt. Helemaal als je deze commissies maandelijkse ontvangt.

Maandelijks een vast bedrag aan abonnementen ontvangen

Hoeveel verdien je met affiliate marketingHoeveel verdient affiliate marketing per maand? Van te voren is dat moeilijk je zeggen omdat je immers niet weet hoeveel succesvolle promoties je maakt. Echter is dit niet helemaal waar, omdat je ook diensten en producten kunt gaan promoten die gekoppeld zijn aan een soort van abonnement of lidmaatschap. Stel dat je een dienst promoot waarbij je iedere maand een X bedrag aan abonnement commissie ontvangt. Dan weet je al van te voren wat je de maand erop gaat verdienen! Wederkerende inkomsten zijn de beste die je kunt hebben als affiliate. En het mooie is, vaak zijn dit enorm hoge bedragen per maand. Hierboven zie je maandelijkse commissies van een affiliatesite waar ik abonnementen promoot. Ik weet dus dat ik iedere maand deze verdiensten ontvang, tenzij iemand het abonnement of lidmaatschap opzegt.
Beeld je eens in dat je straks 5 van deze websites hebt of 10, dan kun je meer geld uitgeven dan je ooit hebt gedaan en hoef je je niet meer druk te maken om geld.

Hoeveel verdient affiliate marketing, voordelen!

Als je goed hebt opgelet en de afbeeldingen hierboven hebt bekeken dan zie je dat ik gebruik maak van 3 verschillende affiliate programma′s. Ik vind het een groot voordeel om bij alle 3 te zijn aangemeld omdat ik zo een ruime keus heb wat ik wil promoten en kan kiezen voor de beste verdiensten. Een ander punt wat je opgevallen kan zijn is de tijdstippen waarop ik commissies ontvang. Dit gaat zoals ik zei dag en nacht door. Zo kun je wakker worden en weer commissies hebben verdient. Het grootste voordeel vind ik dat ik zelf bepaal wanneer en hoeveel ik aan mijn affiliate business werk. Als je hier een beetje regelmaat in hebt en je gaat opschalen met een tweede en derde website…
Wat er dan kan gebeuren is echt bizar…

Hoeveel verdient affiliate marketing, mijn inkomsten

Hoeveel verdient affiliate marketing? Mijn inkomsten affiliate marketing zijn in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Door steeds maar op te schalen en uit te breiden vergroot je je maandelijkse inkomen. Hier zie je in stappen hoe je inkomsten affiliate marketing kunnen oplopen. Hoeveel verdien je met affiliate Van enkele tientjes per maand in het begin in 2015 ging ik naar ruim €400 euro per maand in begin 2016. Eind 2016 ontving ik al commissies rond de €700,- per maand. Geld verdienen affiliate marketing Ik bleef mij verder ontwikkelen en opschalen met affiliate marketing. In 2017 kwamen er dagen voorbij met commissies als deze hieronder. Commissies affiliate marketing

6K per maand met affiliate marketing

Hoeveel verdient affiliate marketing in 2018? Wat verdienen affiliates Nu anno 2018 zit ik op gemiddeld 6K per maand dankzij affiliate marketing. Bekijk hier de bijschrijving op mijn bank in september 2018. Best betaalde banen

Affiliate marketing handigheid/SUPERTIP!

Je hebt nu gezien wat er mogelijk is wanneer je met affiliate marketing aan de slag gaat. Helaas denken veel mensen dat ze er snel geld mee kunnen verdienen maar zo werkt het niet. Om echt veel geld te verdienen zul je echt met regelmaat moeten werken aan je affiliate business, pas dan ga je goede resultaten zien en dus meer geld verdienen. Affiliate marketing moet je zien op de wat langere termijn, al zijn er ook mensen die in enkele weken hun eerste commissie verdienen. Mijn ervaring en tips is dat je het beste kunt beginnen met de affiliate marketing cursus die ik ook heb gevolgd. Dankzij deze cursus verdien ik nu een affiliate inkomen van 6K per maand gemiddeld. En ik ben met niks begonnen en dit heb ik in ruim 3 jaar weten te bereiken. Zonder deze cursus was me dit nooit gelukt en daarom zoals ik al in het begin zei.
Deze affiliate marketing cursus heeft mijn leven voorgoed veranderd!
De online cursus is echt een handigheid als je wilt starten als affiliate. Je hoeft niet meer eerst zelf uit te zoeken van hoe en wat en je begint meteen als een professioneel affiliate. In de online cursus word je alles voorgedaan en ontdek je hoe je net als ik en vele anderen een groeiend online inkomen kunt realiseren. Mijn tip is dan ook als je echt veel geld wil verdienen met affiliate marketing om deze cursus te volgen.
Of wil je niet leren hoe je 6K per maand kunt verdienen?

Laten we samen groeien

Begin gemakkelijk met een proefperiode van 30 dagen. Of praat met ons en ontdek hoe déze geweldige community je kan helpen om veel geld te verdienen via het internet.

BEGIN NU!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.