Jacko Meijaard Betrouwbaar Of Oplichting? Bekijk Deze 19 Feiten Eerst!

Jacko Meijaard betrouwbaarIs Jacko Meijaard betrouwbaar en wie is deze persoon eigenlijk?

Waarom kom je zijn naam overal tegen op het internet, zelfs in het AD?

Wat maakt deze internet ondernemer zo bijzonder, en welke hulp kan hij je bieden?

Omdat ik regelmatig mails ontvang met de vraag of Jacko Meijaard wel te vertrouwen is, ontdek je hier 19 feiten en bewijs over Jacko Meijaard.

Ik maak al sinds 2015 gebruik van Jacko′s hulpmiddelen en kan je dus als geen ander vertellen wat de waarheid is!

Van ervaringen en meningen tot interviews, meetings en social media.

Allerlei informatie over Jacko Meijaard komt voorbij in dit artikel.

Informatie over Jacko Meijaard

#1: Meijaard Media

Meijaard Media is een bedrijf dat online hulpmiddelen creëert en uitgeeft. Het bedrijf bestaat al sinds april 2013.

Het doel van Meijaard Media is om een zo’n groot mogelijke portfolio van online autoriteit titels te beheren waarmee ze mensen informeren en entertainen.

Door de jaren heen heeft Meijaard Media verschillende online titels – lees; websites – opgezet. Dit zijn titels in allerlei onderwerpen, en branches.

#2: Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een 27 jarige internet ondernemer en eigenaar van Meijaard Media. Nadat hij al vroeg met zijn studie stopte is hij begonnen met affiliate marketing. Nu anno 2019 heeft hij misschien wel 1 van de beste en populairste affiliate videotrainingen op de markt.

Affiliate marketing revolutie review jacko meijaard

#3: Wat kun je verwachten van Jacko Meijaard?

Zoals je hierboven kunt zien heeft Jacko een videotraining ontwikkeld waarin hij je laat zien hoe je geld kunt gaan verdienen op het internet. Maar ga je dit wel echt leren en word je niet opgelicht door Jacko Meijaard?

Veel mensen denken bij het zien van zo′n online videotraining aan oplichting. Helaas zijn het vooral de mensen die geen succes hebben die vaak negatief praten over zo′n videotraining, dat is nu eenmaal zo. Ze voelen zich opgelicht door Jacko Meijaard en plaatsen dan negatieve reacties en meningen.

Dit zijn vaak de mensen die snel rijk denken te worden en als het dan niet lukt binnen een week beginnen ze al te klagen. Dit hoef je dus ook niet te verwachten van Jacko.

Wat je wel gaat leren in de videotraining is hoe je stap voor stap te werk moet gaan om op het internet geld te gaan verdienen, op de lange termijn. Hoewel er ook affiliates zijn die binnen een week geld verdienen. 

Een passief online inkomen wat maand na maand meer kan worden. Dat is exact wat je kunt verwachten in de Affiliate Marketing Revolutie videotraining van Jacko Meijaard.

Jacko Meijaard betrouwbaar?

Als je overweegt om de videotraining van Jacko te downloaden wil je vast en zeker eerst bewijs zien dat dit écht en je niet word opgelicht door Jacko.

Met de volgende feiten geef ik je antwoord op de vraag of Jacko Meijaard betrouwbaar is ja of nee.

#4: Mijn mening over de aankoop van de videotraining?

Mijn ervaring met Jacko Meijaard is enorm positief en inmiddels al bijna 4 jaar. Dankzij zijn videotraining verdien ik nu geld op het internet en met mij niet de enige. Ik heb het ledenaantal van de Affiliate Marketing Revolutie in 3 jaar zien stijgen van enkele honderden deelnemers naar momenteel ruim 5000.

Je hebt mensen die zich opgelicht voelen door Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie nog steeds oplichting vinden.

Deze mensen hebben het écht verkeerd, omdat de videotraining je gegarandeerd leert hoe je geld op internet kunt verdienen. Ze hebben (niet genoeg) de moeite niet genomen om succesvol te worden.

Mijn conclusie is dat Jacko je echt stap voor stap leert hoe je een winstgevende affiliate website maakt. In de 3 jaar dat ik Jacko ken is mijn ervaring alleen maar positief geweest.

#5: Jacko Meijaard cursus, wat zeggen deelnemers?

Niet alleen ik heb mijn mening en conclusie over de aankoop van de videotraining. Hier vind je enkele reacties/bewijzen die je aantreft op het Internet Succes Gids forum.

Hallo iedereen,

mijn naam is Wendy en ik ben 34 jaar. Ook ik ben net gestart met affiliate marketing. Super spannend! Bezig met de verschillende video’s te bekijken & het dan zelf toe te passen.

Mijn naam is Lars en ik ben 34 jaar en woon in Nederland.
Ik heb ook gisteren de stap gezet om te beginnen met affiliate marketing, zojuist de inspiratie video’s bekeken en heb zin om te beginnen met de modules.
Hopelijk kan ik over een aantal weken/maanden mijn eerste commissie posten in het andere forum :).

Zal me even voorstellen, ik ben Sunny en ik ben 49 jaar en woon in nederland. Ik ben al twee weken intensief bezig geweest, van wat Affiliate Marketing nou eigenlijk is, ik had echt niet verwacht, hoe enthousiast ik hierin ben geworden, ik ga hier echt veel van leren. Ik heb een paar jaar geleden, een flinke burn-out gekregen. Wat is het resultaat van hard werken en als trouwe medewerkster te zijn…precies, niks.  Maar toen ontdekte ik Affiliate Marketing, tjeee hier is mijn plek om verder te gaan proberen, en ga me hier op focussen, en je kan hier terecht voor alle hulp, hoe fijn is dat 🙂 .

BEKIJK HIER ALLE REACTIES VAN NIEUWE DEELNEMERS!

Jacko Meijaard ervaringen

Goed je hebt de videotraining aangeschaft en dan… kun je echt geld verdienen met affiliate marketing? En hoe lang duurt het voordat je jouw eerste geld kunt verdienen? 

Vind ik Jacko Meijaard betrouwbaar over de verdiensten die je zou kunnen behalen?

#6: Mijn conclusie over de Affiliate Marketing Revolutie

Ik vind de videotraining de meeste effectieve training die ik ooit heb gezien omdat je echt geleerd word hoe je geld kunt verdienen op internet. Je eerste commissie is de mooiste, dan weet je dat het werkt en je goed bezig bent. 

Vervolgens kun je dit gaan opschalen en meer en meer gaan verdienen. Dit alles word je allemaal voorgedaan in de training. 

Zonder mijn ervaring met Jacko Meijaard wist ik niet eens hoe ik een website moest maken. Nu heb ik deze en andere affiliate websites waar ik online geld mee verdien.

#7: Hoeveel kun je verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Hier zie je antwoord op de vraag wat de gemiddelde verdiensten zijn van deelnemers.

affiliate marketing revolutie internet succes gids verdiensten

JA! DIT WIL IK OOK!

#8: Hoe lang duurt het voordat je geld kunt gaan verdienen?

Ik ben in januari 2015 begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie en binnen anderhalve maand had ik mijn eerste commissie. Toen ik besefte dat het syteem werkte  ben ik dubbel zo hard aan de slag gegaan met affiliate marketing. 

Eind maart 2015 ontving ik voor het eerst meerdere commissies op een dag. (zie afbeelding)

De commissies die ik ontving waren afkomstig van de promotie van een digitaal tv pakket. Helaas is het tv pakket in 2016 offline gehaald waardoor ik het niet meer kon promoten. Dat was erg jammer omdat dit product simpel en eenvoudig te promoten was en je er goed mee kon verdienen.

(Per succesvolle promotie van het tv pakket ontving ik 14,- euro commissie!)

Jacko Meijaard ervaringen

#9: Affiliate marketing ervaringen 2016

Hoe verliep het mij verder met affiliate marketing in de jaren later? Met affiliate marketing heb je het geluk dat je wel 100.000 producten kunt promoten en ik moest dus in 2016 op zoek naar wat anders. Ik was begonnen met 1 website om het tv pakket te promoten.

Gelukkig was ik in December 2015 al begonnen met een tweede website waarmee ik digitale boeken over Backpacken ging promoten. Ook hier duurde het ongeveer anderhalve maand dat ik mijn eerste commissie ontving.

Jacko Meijaard ervaring

NB: De namen van de kopers heb ik doorgestreept i.v.m de privacy. Kopers kunnen een naam opgeven bij een aankoop van een product, maar ook anoniem blijven zoals je bij de koper op 11 februari kunt zien.

Je ziet dus dat ik alweer 3 commissies verdiende binnen anderhalve maand. 

#10: Ervaring met Jacko Meijaard 2017

In 2017 is de Affiliate Marketing Revolutie volledig vernieuwd en zijn er speciale elementen toegevoegd aan de videotraining. Zo kun je na deze update nagenoeg met een kant en klare website beginnen als je wilt starten met affiliate marketing.

Mijn resultaten werden beter en beter en hier zie je enkele uitbetalingen in Maart 2017!

En als je dan bedenkt dat deze verdiensten van slechts 1 website zijn, wat als je er 5 of 10 hebt.

Jacko Meijaard opgelicht

#11: Jacko Meijaard 2018

In 2017 en 2018 heeft Jacko Meijaard enorme sprongen gemaakt, maar hierover later meer. Eerst wil ik je mijn resultaten in 2018 laten zien. Is het écht waar dat je met behulp van de Affiliate Marketing Revolutie een groeiend inkomen kunt krijgen maand na maand?

Je hebt het zelf al wel een beetje kunnen concluderen in mijn voorgaande jaren. 

Om je nog meer te overtuigen dat affiliate marketing betrouwbaar is, zie je hier een uitbetaling over een volledige maand. 

Jacko Meijaard oplichting

Jacko Meijaard reacties en meningen

Je hebt mijn conclusie en ervaring nu gezien wat betreft de betrouwbaarheid van Jacko en de videotraining.

Hoe denken andere deelnemers erover, wat zijn de conclusies, reacties en meningen van deelnemers.

#12: Bewijs, succesvol geld verdienen 

Wederom een goed bewijs om te zien dat dit allemaal echt is en je niet word opgelicht is om een kijkje te nemen in de succes lounge op het Internet Succes Gids forum.

Hier vind je namelijk echte succesverhalen, reacties en meningen van deelnemers van de Affiliate Marketing Revolutie. Inmiddels zijn er meer dan 5000 leden actief en de succes lounge word dan ook steeds groter.

Hoe mooi is het als jij binnenkort je succes ook op dit board kunt delen?

BEKIJK HIER ALLE GETUIGENISSEN IN DE SUCCES LOUNGE!

Jacko Meijaard oplichting? 7 Belangrijk Feiten!

De volgende feiten zijn kort maar krachtig om je duidelijk te maken dat je echt op Jacko kunt vertrouwen!

#13: Jacko Meijaard contact

Over mijn contact ervaring met Jacko Meijaard kan ik niks anders zeggen dat hij de tijd voor je neemt. Als je ergens vast loopt en of vragen hebt, dan heb je zo een antwoord terug, vaak al binnen een uur!

Bovendien heeft Jacko de moeite genomen om enkele vragen te beantwoorden voor een artikel op deze website.

Bekijk hier mijn interview met Jacko Meijaard.

#14: Jacko Meijaard AD 2018

Misschien nog wel een veel beter bewijs is het feit dat Jacko over zijn business een interview met het AD heeft gehad.

Dit interview in het AD was in korte tijd het meest gelezen artikel. Denk je nu werkelijk dat het AD een interview met iemand afneemt die mensen aan het oplichten zou zijn? 

Daarom vind ik dit ook een belangrijk feit over Jacko, dat hij echt wel te vertrouwen is!

Wil je het interview met Jacko Meijaard in het AD bekijken? 

Jacko Meijaard AD

Jacko Meijaard Social Media

#15: Heeft Jacko Meijaard Instagram, Facebook etc?

Als je op het blog van Internet Succes Gids kijkt vind je daar toegang tot alle social media accounts van Jacko.

Mijn advies is om sowiezo een kijkje op zijn blog te nemen omdat je daar echt waardevolle informatie vind over geld verdienen op internet.

Offline meetings met Jacko Meijaard

Wellicht een heel belangrijk aandachtspunt als extra zekerheid. Kun je Jacko Meijaard in levende lijve ontmoeten?

Ja! Dat kan zeker en wel op meerdere manieren! In 2017 en 2018 zijn er flinke ontwikkelingen geweest wat betreft offline meetings. 

Mede dankzij het forum zijn deze meetings dan ook in korte tijd volledig bezet. 

#16: Jacko Meijaard 1e workshop

Op 24 november 2017 heeft de eerste offline workshop plaats gevonden. De locatie was het Van der Valk Hotel Utrecht in Houten.

Er was slechts plaats voor 15 personen om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Hier zie je een overzicht van de dagplanning.

09:30 uur: Inloop en netwerken (met koffie en thee)

10:00 Start en introductie – wat gaan we doen vandaag!?

10:30 uur: Hoe ziet jouw affiliate site er nu uit?

11:00 uur: Mindset en motivatie (mijn verhaal)

11:30 uur: Hoe begin je met affliate marketing?

12:30 uur: Webpsychologie en conversieboosters 

13:30 uur: Luxe lunchbuffet!

14:30 uur: Live een affiliate website opbouwen (met Marketheme)

15:30 uur: Website Review Ronde: Wat kan er anders en beter aan jouw website?

17:00 uur: Tijd voor de borrel!

18:00 uur: Einde.

#17: Workshop zomer 2018

In navolging op de eerst workshop volgde er in de zomer van 2018 een 2e workshop.

Ervaring met Jacko Meijaard

De locatie was wederom dezelfde alleen was er nu slechts plaats voor 12 personen om de kwaliteit hoog te houden en alle vragen te beantwoorden.

#18: Seminar 2018 Jacko Meijaard

Een offline meeting die nog moet plaats vinden is het seminar dat Jacko zal geven op 24 november 2018.

Wat dit seminar zo bijzonder maakt is dat er meerdere sprekers komen en er plaats is voor 100 personen.

Mocht je meer interesse in dit seminar hebben en je willen aanmelden dan kan dat via deze link.

Je hebt dus echt de mogelijkheid om Jacko in levende lijve te ontmoeten, en andere deelnemers van de Affiliate Marketing Revolutie.

Jacko Meijaard forum

#19: Jacko Meijaard forum betrouwbaar?

In mijn reviews over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik ook al veel geschreven over het bijbehorende forum. Wat maakt dit forum zo bijzonder, waarom zijn er al meer dan 5000 deelnemers?

De beste manier is om zelf GRATIS een kijkje te nemen op het forum.

  • Je kunt direct kennis maken met andere deelnemers
  • Op het succes board kun je succesverhalen lezen
  • De toegang tot de videotrainingen vind je ook op het forum!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.