OVER MIJ

THUISWERK | VACATURES | BIJVERDIENEN

éOver MijHallo, mijn naam is Alexis en ik ben de oprichtster van thuiswerkvacatures.info.

Vanuit mijn eigen thuiswerk ervaring bespreek ik verschillende mogelijkheden en geef ik tips en advies om vanuit huis te kunnen werken.

Hoe kun je beginnen met thuiswerk, welk thuiswerk is betrouwbaar, en hoeveel verdient thuiswerk? Allemaal vragen waar je op deze site het antwoord op krijgt.

Beginnen met betrouwbaar thuiswerk is helemaal niet zo moeilijk als je misschien zou denken.

Wil je meer weten over mij?

Lees hier hoe het allemaal begon…

Vanaf de dag dat mijn zoon werd geboren, ben ik huismoeder geweest. Op een gegeven moment voelde ik de drang om geld te verdienen omdat mijn bankrekening behoorlijk aan het slinken was. Ik was het werken voor een baas of uitzendbureau meer dan zat, en daarnaast wilde ik volledig voor mijn zoon kunnen zorgen.

Mijn droom was om vanuit huis geld te kunnen verdienen om zo toch thuis bij mijn zoon te kunnen zijn. Op het internet keek ik naar verschillende mogelijkheden om thuis te werken. Helaas was ik het grootste deel van mijn tijd kwijt aan misleidende websites die je bergen met geld beloofden.

Toch gaf ik de moed niet op en bleef doorzoeken naar dé thuiswerkbaan waar ik op hoopte. Nu inmiddels verschillende thuiswerkbaantjes verder zit ik écht op mijn plek!

Kun je overigens ook wel wat hulp gebruiken in je zoektocht naar een geschikte bijbaan, nieuwe baan of bijverdienste op het internet?

Dan raad ik je aan de “COACHING” pagina te bezoeken. Hier vind je de méést geweldige online hulpmiddelen die je direct kunt downloaden, waarmee je ongetwijfeld meer SUCCES kunt behalen!