Hoi! Ook voor mij is het tijd geworden om mijn successen te delen. Ik ben al sinds januari 2017 bezig met de Affiliate Marketing Revolutie. Voor mij was internet marketing totaal nieuw en ik heb ontzettend veel geleerd.

In het begin was het vooral meerdere keren de video’s kijken, internet afstruinen naar nog meer informatie en al deze informatie proberen te implementeren in de website. Ja het heeft mij ook tegen gezeten. Heb ik getwijfeld om ermee te stoppen? Ja meerdere keren. 

Maar toch heb ik doorgezet en ben ik blijven geloven. En heb ik afgelopen juli / begin augustus een 2e site opgezet. 

Inmiddels verdien ik wekelijks meerdere commissies (zelfs midden in de nacht!), soms meer dan andere weken. De afgelopen week was voor mij persoonlijk een recordweek. En ik kan je vertellen dat dit soort momenten een ongelofelijke motivatie boost geeft om door te gaan. En mijn websites nog groter te maken.

Daarom ook voor jou. Geld verdienen via het internet is mogelijk. Blijf erin geloven, stel je zelf realistische doelen, zoek naar meer informatie op het internet en blijf je eigen verbeteren. Het kost tijd, maar op den duur word je ervoor beloond 🙂

Ik wens iedereen succes en denk eraan. Jij kan dit ook!

Lees hier mijn complete verhaal.