Veilig Thuiswerk Gezocht? Mijn Witte En Zwarte Lijst Thuiswerk Vacatures

Witte en Zwarte Lijst ThuiswerkOp deze pagina beschrijf ik mijn witte en zwarte lijst met thuiswerk vacatures.

Welk thuiswerk heb ik allemaal gedaan, en wat zijn mijn ervaringen hiermee?

Op het internet moet je echt alert zijn, helemaal als het over geld verdienen gaat. Door mijn slechte en goede thuiswerk ervaringen kan ik je het beste advies geven waarmee je juist wel of niet moet beginnen.

Betrouwbare thuiswerk vacatures vinden valt niet mee, en als je denkt wat te hebben gevonden moet je vaak nog betalen ook.

Kortom, ik ga je op deze pagina vertellen hoe je veilig en betrouwbaar kunt thuiswerken zonder dat je in de problemen komt.

Ook kom je mijn mening te weten over bepaald thuiswerk waarom ik hier juist NIET mee begin!

Ik hoop dat ik je kan helpen met mijn thuiswerk ervaringen zodat ook jij succesvol geld kunt gaan verdienen vanuit huis.

Hier vind je de inhoudsopgave wat je kunt verwachten in dit bericht!

Goed thuiswerk gezocht? (Witte Lijst Thuiswerk)

Hoe kun je nu veilig thuiswerken met goed betaalde thuiswerkbanen?

Waar moet je beginnen om eerlijk en betrouwbaar thuiswerk te vinden?

Misschien heb je al wel van alles geprobeerd en lukt het je maar niet om geschikt thuiswerk te vinden.

Ik weet heel goed hoe dat voelt omdat ik in mijn zoektocht naar thuiswerk ook van alles probeerde, maar het me vaak meer geld kostte dan opleverde.

Mijn verwachting van het thuiswerk was altijd meer dan dat het in werklijkheid was.

Keer op keer was ik teleurgesteld, en moest ik weer van vooraf aan beginnen. De moed zakt je dan wel een keer in de schoenen, maar ik besloot door te gaan… Er moest en zou iets zijn waarmee ik thuis kon geld verdienen…

Mijn eerste goede ervaringen thuiswerk

Mijn Witte En Zwarte Lijst Thuiswerk Vacatures

Ik weet nog goed dat ik altijd zocht naar thuiswerk zonder instapkosten en zo kwam ik in aanraking met Contentmods, geld verdienen met chatten.

De thuiswerk vergoeding die je kon verdienen als chatoperator sprak me erg aan. Ik besloot te solliciteren en werd vrijwel gelijk aangenomen. Na wat simpele testvragen kon ik direct beginnen!

Werken als chatoperator is zeker wel betrouwbaar thuiswerk waarmee je ook daadwerkelijk geld kunt verdienen vanuit huis.

Echter is de vraag wel of je dit “WILT” doen.

Al lange tijd ben ik niet meer werkzaam als chatoperator, omdat ik me nu meer richt op bloggen, wat veel en veel meer betaald, en dat ook nog eens met minder werken!

Heerlijk eerlijk geld verdienen thuiswerk klachten

Misschien heb je de thuiswerkwebsite “Heerlijk eerlijk geld verdienen” wel eens bezocht.

Of je hebt thuiswerk klachten over deze site gelezen, en dat is ook niet zo gek ook! Echter kan ik je vertellen dat ik er voorheen wel goede ervaringen mee heb gehad.

Althans de “werking van het thuiswerk”. Op deze website kun je namelijk een thuiswerk startpakketje kopen waarmee je vervolgens voor jezelf geld kunt verdienen doormiddel van e-mails verwerken.

Mijn mening over dit thuiswerk kan ik kort voor je samenvatten en ook hoe emails verwerken in zijn werk gaat.

Is e-mails verwerken betrouwbaar? (Zwarte Lijst Thuiswerk)

Emails verwerken betrouwbaar of niet? De meeste mensen die thuiswerk zoeken beginnen er niet aan, en ik raad het je ook af!

Zelf heb ik het wel geprobeerd en mijn gemaakte kosten voor het startpakketje a 25 euro ook wel ruimschoots terug verdient.

Maar de manier ook weer waarop je geld moet gaan verdienen…

Zoals ik al zei ik kan het kort voor je samenvatten hoe e-mails beantwoorden voor geld precies werkt.

 1. Jij dient eerst het thuiswerk startpakket te downloaden
 2. In het startpakketje (PDF bestand) krijg je instructies hoe je per ontvangen e-mail 25 euro kunt verdienen.

De instructie stelt helemaal niks voor… waar het op neer komt is dat je alleen maar te weten komt hoe ook jij ditzelfde startpakketje kunt gaan (door) verkopen voor jezelf.

Ik heb het een tijdje gedaan maar er kwamen steeds meer thuiswerk klachten over emails verwerken dat ik er snel van af ben gestapt.

Mocht je toch interesse hebben in dit thuiswerk vind je hier de thuiswerkwebsite van heerlijk eerlijk geld verdienen.

Thuiswerk zonder te hoeven betalen

Terwijl ik een tijdje werkzaam was als chatoperator bleef ik ondertussen doorzoeken naar thuiswerk zonder te hoeven betalen.

Ik stond alleen open voor thuiswerk zonder lidmaatschap, zonder inschrijfgeld, zonder aanbetaling, of welke kosten dan ook.

Mijn grootste wens was om vanuit huis geld te verdienen met administratief thuiswerk. Het liefst natuurlijk betrouwbaar thuiswerk met keurmerk!

Enquetes invullen tegen betaling (Witte Lijst Thuiswerk)

Is enquetes invullen voor geld betrouwbaar

Op internet zag ik steeds meer advertenties voorbij komen dat je enquetes kon invullen tegen betaling.

Ik besloot me hierin te verdiepen of het echt wel betrouwbaar was en kwam tot de conclusie dat ik het maar moest proberen, anders weet je het natuurlijk nooit.

Het was thuiswerk zonder kosten dus wat had ik te verliezen, ik zou er alleen maar extra geld mee kunnen verdienen.

Vandaag de dag vul ik nog steeds wel enquetes in tegen betaling, het is leuk meegenomen als bijverdienste thuis.

Enquetes invullen tegen betaling is makkelijk en simpel thuiswerk… MAAR bloggen verdient vele malen beter! En bloggen vind ik nog veel leuker ook!

Persoonlijk vind ik de voordelen van geld verdienen met enquetes:

 • Je kunt zelf bepalen wanneer je de vragenlijsten invult
 • Je kunt direct gratis starten met dit thuiswerk
 • Je hebt te maken met echte bedrijven

Lijkt je dit administratieve thuiswerk leuk om te doen, dan kun je hier meer informatie lezen over enquetes invullen tegen betaling. Op deze pagina ontdek je 3 websites die veel uitbetalen!

Thuiswerk via uitzendbureau

Je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar thuiswerk via een uitzendbureau. Ook dit heb ik natuurlijk geprobeerd in de hoop administratief thuiswerk te vinden waarbij ik voor een bedrijf zou werken.

Telefoniste vanuit huis, typewerk of wat dan ook. Zo lang het maar geen thuiswerk inpakken was.

Hier lees ik alleen maar slechte ervaringen over en ik begin er dan ook niet eens aan.

Je kunt natuurlijk eens kijken of je kunt thuiswerken voor een uitzendbureau en wat er in jouw regio beschikbaar is aan thuiswerk.

Onderstaande vacaturesites zijn zeker de moeite waard als je op zoek bent naar betrouwbaar thuiswerk via het uitzendbureau of rechtstreeks via een werkgever.

Mijn zwarte lijst thuiswerk (Thuiswerk Waar Ik NEE Tegen Zeg)

Zwarte lijst thuiswerk

Hier vind je mijn zwarte lijst wat thuiswerken betreft.

Eerlijk en betrouwbaar thuiswerk zoeken is moeilijk ik weet het.

Toch wil ik je behoeden, tijd besparen en waarschuwen voor bepaald thuiswerk waar ik zeker niet mee zou beginnen.

Het is natuurlijk mijn persoonlijke mening welk thuiswerk ik afraad en waarom.

Wie weet denk jij er anders over…

 • Webcammen (Ik geef mij niet bloot op het internet)
 • Trading/beleggen/gokken (Het risico om geld te verliezen vind ik te groot)
 • Spaarprogramma’s (Hier verdien je nagenoeg niks mee)
 • E-mails klikken (Een volle mailbox reclame en minimale inkomsten)
 • Inpakwerk Thuis( Je huis vol met dozen en slecht verdienen)

Webcammen heb ik nooit geprobeerd en zal dit ook nooit gaan doen ook. Wie wil er nu bloot op het internet staan ongeacht wat je er mee zou kunnen verdienen?

Trading of beleggen kan je wel geld gaan opleveren maar persoonlijk vind ik dit risico veel te hoog. In feite ben je gewoon aan het gokken en uit mijn eigen ervaring weet ik dat je als gokker altijd meer wilt.

Dus wanneer je eens flinke winst zou maken is het ook zo weer verloren omdat je steeds meer wilt. Bovendien moet je eerst flink inleggen en dan is het nog maar de vraag of je dit terug gaat verdienen.

Spaarprogramma’s waarmee je geld kunt verdienen door reclame te bekijken, je mening te geven of onderzoek uit te voeren. Toen ik op de middelbare school zat heb ik me hier mee bezig gehouden.

Maar zeg nu zelf, wil jij 30 minuten lang een onderzoek invullen voor 50 cent? Of op een e-mail klikken waar je 0,01 cent voor krijgt? Met spaarprogramma’s kun je zeker geld verdienen maar kijk niet raar op als je nog geen tientje per maand verdient.

E-mails klikken is een beetje gelijk aan de spaarprogramma’s. Je ontvangt dagelijks e-mails met reclame in je mailbox waar je vervolgens op moet klikken.

Jij ontvangt per klik op zo’n e-mail een minimale vergoeding van vaak nog geen cent. Bedenk je dan eens op hoeveel van deze e-mails je moet gaan klikken voor je een brood kunt kopen.

Daarnaast komt er als nadeel nog is bij dat je mailbox nog wel eens vol kan lopen waardoor belangrijkere mails niet binnen komen.

Inpakwerk thuis is enorm populair en brengt hierdoor ook nadelen met zich mee. Omdat er veel meer vraag is na inpakwerk dan dat er word aangeboden kom je hiermee bijna nooit aan de beurt.

En mocht je toch nog eens aan de beurt komen dan zal dit werk je vast en zeker tegenvallen. Je hebt opslagruimte nodig in je huis en je hebt te maken met deadlines wanneer wat af moet zijn.

En dat alles voor een loontje waar je beter af zou zijn door gewoon via een uitzendbureau te werken.

Mijn witte lijst thuiswerk ( Betrouwbaar en Veilig Thuiswerk)Witte Lijst Thuiswerk

Eerlijk geld verdienen op internet

Is geld verdienen via internet betrouwbaar en zo ja, hoe kun je hier zonder enig risico mee beginnen?

Een veel besproken vraag waarmee ik zelf helaas ook lange tijd geworsteld heb.

Zo heb ik veel geld uitgegeven aan misselijke concepten, misleidende verkoop websites en andere onzin die me vertelden dat snel geld verdienen zo eenvoudig was…

Achteraf gezien dom of niet, op een dag kwam dan toch het “Goed Geld Verdienen”op mijn pad. Op deze pagina vind je 5 eerlijk en betrouwbare antwoorden over snel en makkelijk geld verdienen op internet.

Is geld verdienen via internet betrouwbaar?

Dat geld verdienen via internet betrouwbaar was bleek al vrij snel toen mijn eerste geld was bijgeschreven.

Mijn geluk kon niet op dat het eindelijk eens werkte…thuiswerken met mijn pc op de tijden die ik zelf bepaal.

Op het internet kwam ik via via op de (thuiswerkwebsite) van de Internet Succes Gids van Jacko Meijaard.

Deze website, of eigenlijk Jacko… heeft me geleerd hoe je geld via internet kunt verdienen. En het mooie is… het internet gaat 30 dagen per maand door, 24 uur per dag kun je geld verdienen op het internet.

Ik vulde mijn naam en e-mail even in en kwam op de pagina terecht waar Jacko zijn volledige verhaal verteld.

Ongelofelijk wat deze jongeman in korte tijd heeft bereikt.

Onlangs is er zelfs een artikel over hem in het AD gepubliceerd.

Zijn heldere verhaal inspireerde mij en bovendien hadden de vele positieve reviews indruk op mij gemaakt.

Ik dacht hetzelfde als met mijn vorige thuiswerk baantjes, waarom niet…  het is het proberen waard.

Hoe verdien je nu geld Alexis?

Zoals je al wel hebt vernomen op deze site verdien ik tegenwoordig mijn geld via affiliate marketing.

Affiliate marketing is absoluut betrouwbaar geld verdienen op internet, dat kan ik je garanderen.

Omdat ik vaak de vraag krijg of geld verdienen via internet betrouwbaar is heb ik mijn best gedaan om je te laten zien dat “Goed Geld Verdienen” zeker mogelijk is.

Mits je er serieus mee aan de slag gaat en niet denkt dat je na een week al rijk bent.  Met affiliate marketing bouw je zelf aan je eigen online inkomen.

Al verdien ik nu maandelijks een ruim inkomen met behulp van de Internet Succes Gids, weet je wat het allermooiste moment was…

“De eerste commissie die je gaat ontvangen, dan denk je echt van WOW…YES! DIT WERKT!”

Dit moment vergeet ik nooit meer en die dag heeft mij bewezen dat geld verdienen met internet, makkelijker was dan ik dacht.

Inmiddels is mijn inkomen met wel 600% verhoogd, van enkele tientjes in het begin, tot honderden en momenteel soms enkele duizenden per maand.

Vanzelfsprekend gaat dit niet vanzelf maar het is ook zeker geen oplichterij of zo, daar hoef je niet bang voor te zijn.

Alles heb je zelf in de hand en je hoeft nergens voor te vrezen, sterker nog… alles wordt je uitgelegd en voorgedaan!

Wil je nu ook betrouwbaar geld verdienen via internet en beginnen te bouwen aan je eigen complete financiële vrijheid?

De antwoorden…

Wellicht kunnen deze antwoorden je meer duidelijkheid geven over affiliate marketing waarmee geld verdienen op internet ook voor jou is weggelegd en waarmee je in mijn optiek het meeste kunt verdienen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is niks anders dan het promoten van producten of diensten van anderen.

Maandelijks een groeiend inkomen opbouwen met affiliate marketing is zeker mogelijk als je er serieus mee aan de slag gaat. Je begint met het bouwen van je online imperium wat je steeds weer een beetje gaat uitbreiden.

Wat zijn de voordelen van affiliate marketing?

 • Affiliate marketing kun je toepassen waar je maar wilt.
 • Je kunt werken op de tijden dat het jouw het beste uitkomt.
 • Je hoeft niks te verkopen of vervelende klanten te woord te staan.
 • Snel en makkelijk geld verdienen op internet op een betrouwbare manier.
 • En nog veel meer!

Hoe begin je met affiliate marketing?

Er zijn affiliate platforms waar je producten kunt gaan promoten en hiervoor commissie kunt ontvangen.

Echter de slimste weg is om net als mij de Affiliate Marketing Revolutie Video Training te volgen.

[pg_sas_shop product_id=’4194′]

 

Wat is Affiliate Marketing Revolutie Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de eigenaar van de Internet Succes Gids en de Affiliate Marketing Revolutie video training.

Deze online training maakt je stap voor stap duidelijk hoe je kunt geld verdienen via internet.

In de training kijk je mee over de schouder van Jacko Meijaard en zo weet je exact hoe je te werk moet gaan om je online business op te bouwen.

Wil jij ook resultaten als hieronder? Om je te overtuigen om met affiliate marketing te beginnen, laat ik je onderstaande zien.

Betrouwbaar thuiswerken (Dit Kun Jij Ook!)

Gisteren was het 20 maart 2018 en ben ik rond de middag wat boodschappen gaan kopen bij de AH.

Eerlijk Geld Verdienen Op Internet

Zoals je kunt zien heb ik om iets voor 12 uur 2 keer gepind en totaal €17,32 uitgegeven.

Rond half 1 was ik weer thuis en kijk eens hieronder… er was om 12.17 alweer €47,- euro bijgeschreven in mijn affiliate account!

WOW… Ruim een uurtje later om 13.27 wederom 12 euro.

En zo gaat dat de hele dag door! Zelfs als je slaapt kun je bijschrijvingen krijgen in je affiliate account. 24 uur per dag de hele maand door!

Goede Ervaringen Thuiswerk

Als ik geld kan verdienen op internet kun jij het ook!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.